Een hete dag - Reisverslag uit Estella, Spanje van Peter Jongh Visscher - WaarBenJij.nu Een hete dag - Reisverslag uit Estella, Spanje van Peter Jongh Visscher - WaarBenJij.nu

Een hete dag

Door: Peter

Blijf op de hoogte en volg Peter

29 Augustus 2010 | Spanje, Estella

Om 7.45 uit Pamplona vertrokken. De stad leek uitgesorven. De keus over binnenwegen naar Puente de Reine is achteraf niet de slimste geweest. Veel pittige klimmmetjes van 7-9%.In Puente koffie gedronken en toen weer verder langs een rivietje met bomen en schaduw heerlijk. Toen klimmen over de snelweg waar we parallel aan moesten rijden. Boven op een punt geluncht en na gedacht tot waar we zouden gaan Estrella dus, een rit van slecht 59 km.

• 29 Augustus 2010 - 15:24

B&B Vredenburg:

Hallo jullie daar inmiddels al in Spanje. Gaat dat niet te snel allemaal? Vanmorgen op de koffie bij Riet S. Lia gesproken en die verwacht jullie echt niet eerder terug hoor. Lekker warm trouwens. Hier is het nog geen 20 graden en veel regen. Groet van B&B.

• 30 Augustus 2010 - 07:12

Marco Bonouvrie:

Hi Erwin,

Ik wilde je nog even succes wensen, met je reis. Veel sterkte nog en weet: "Het is beter een mijl te reizen dan om duizend boeken te lezen."

groet,

Marco Bonouvré